Sy oppdrag

Sy-oppdrag for Tid for Hjem

 

Endelig der kom gardinene "mine". Så du kveldens episode av Tid for Hjem? Det hemmelige sy-oppdraget som jeg skrev om HER og HER, var å sy gardiner for programmet Tid for Hjem på TV2.

Jeg syntes det var veldig gøy og en ære om å bli spurt om å sy gardiner for programmet Tid for Hjem. Kjempeflinke folk med masse flotte ideer. Skulle gjerne hatt de hjemme hos meg også, men da i hagen min. Har hørt at Kjersti Bergesen er så utrolig flink med hage.

Tilbake til kveldens episode av Tid for Hjem. Gardinene sydde jeg for lenge siden, men kunne selvfølgelig ikke vise bilder eller fortelle om dette.
Men nå var gardinene "mine" på kveldens episode. Var jo ikke mye jeg fikk sett de på TV da.

På bildene under ser du gardinene jeg sydde.

Bildene er lånt fra TV2 Tid for Hjem. Vil du se flere bilder fra både kveldens episode og de andre episodene, så finner du de her: TV2 Tid for Hjem

Tid for Hjem kan du se på TV2 hver tirsdag kl 20:00 

 

Min største hobby er å sy. Jeg syr da mest vesker, og de legges ut for salg på min facebook side: Veskeklatten
Jeg er også på Instagram: Lisbeth_pede

Vesken på bildet under er for salg og den finner du her: Svart skai og svart stoff med "gull" og lilla

 
#veske #skulderveske #mote #fashion #bag #quilt #quilting #diy #søm 
#hobby #sydilla #skai #skinnveske #skaiveske #sort #svart #grå #gull #glam #glitter #glamveske #glamour#tv2#tidforhjem

Det hemmelige sy-oppdraget

 

Er nå ikke lenger hemmelig. Som jeg skrev her på et tidligere innlegg, så fikk jeg spørsmål om et sy-oppdrag. Dette kunne jeg ikke naturlig nok fortelle om i detaljer, og heller ikke si hvem oppdragsgiver var.
Vesken på bildet, er ikke en del av det hemmelige sy-oppdraget.

Nå kan jeg røpe hvem oppdragsgiveren var, men jeg kan ikke vise bilder. Jeg syntes det var veldig kjekt at de spurte meg om jeg kunne ta dette oppdraget.
De jeg sydde for er programmet: Tid for Hjem på TV2. Dette kan du se på TV2 hver tirsdag kl 20:00

Oppdraget mitt var å sy gardiner til et av deres oppussingsprosjekter i Bergen. Jeg takket selvfølgelig ja til dette, er gøy med litt utfordringer. Og ikke minst var det veldig kjekt at de spurte meg, og at de har funnet meg her på bloggen og på facebooksiden min: Veskeklatten

Gardinene jeg har sydd, kommer trolig på Tid for Hjem tirsdag 17.februar kl 20:00, eller kanskje de kommer i morgen? Jeg følger med på dette programmet uansett. En superflink gjeng med masse flotte kreative oppussings ideer.
Kanskje jeg skal prøve å ta et bilde av TV-skjermen, når gardinene "mine" kommer. Eller kanskje jeg får lov å låne et bilde når de legger de ut etter programmet.

Tid for Hjem folkene skulle absolutt hvert hjemme hos oss og fikset opp den store hagen vår. Den er bare et stort "rot" som bærer preg av at jeg overhode ikke har grønne fingre, og liker ikke i det hele tatt å jobbe i hagen. Er liksom rett før jeg asfalterer hele hagen som ligger på baksiden av huset. Og Kjersti Bergesen er bare så utrolig dyktig på hage og uteområdet.

Ser du på Tid for Hjem?

Min store hobby er som dere vet, symaskinen.

Alle mine syprosjekter er for salg på facebooksiden min: Veskeklatten
Jeg er også på Instagram: Lisbeth_pede

Her er en av de nyeste veskene jeg har sydd. Og denne er for salg.
Flere bilder og info om denne vesken finner du her: Veske i svart skai og sort stoff i gull farget mønsterOg her er en veske inkl sminkeveske / håndveske. Stoffet er 100% bomull med skilt-mønster.
Flere bilder og info finner du her: Veske inkl sminkeveske
#veske #skulderveske #mote #fashion #bag #quilt #quilting #diy #søm 
#hobby #sydilla #skai#skinnveske#skaiveske#sort#svart#grå#gull#glam#glitter#glamveske#glamour #tv2 #tidforhjem

 

Hemmelig sy-oppdrag

 

Mandag fikk jeg en melding om følgende: kan du sy........på bestilling? Hilsen.........

Selvfølgelig stod det ikke......... på meldingen jeg mottok. Men jeg har satt inn prikker, da jeg naturlig nok ikke kan skrive hva jeg har sydd, ikke legge ut bilder og heller ikke hvem oppdragsgiveren er. Dette vil jeg fortelle om når jeg får tillatelse.

Jeg fikk så snakket med oppdragsgiver på tlf, og bestemte meg da for å ta i mot oppdraget. Gleden er absolutt på min side.

Syntes det er både stort og kjempegøy å bli spurt om et slikt oppdrag.

Så tirsdag ettermiddag kom en svært hyggelig dame hjem til meg med stoff og tilbehør. Da var det å starte på oppdraget, måle opp og sy. Nå er jeg ferdig og oppdragsgiver har hentet alt.

Det jeg har sydd, tror jeg vil bli sett på TV :-) Kommer som sagt tilbake til dette.

Jeg har tidligere fått forespørsler på noe lignende oppdrag, men har alltid takket nei. Denne gangen måtte jeg bare ta i mot oppdraget.

Er i hvertfall fornøyd med symaskinene min som jeg kjøpte for noen måneder siden. Men vurderer fortsatt om jeg skal kjøpe meg en overlock maskin, som gjør det lettere å sy klær.

 

Lik gjerne siden min på facebook: Veskeklatten her legger jeg ut alle mine håndsydde produkter.
Er også på Instagram: Lisbeth_pede

Ønsker du å kjøpe en av mine håndsydde vesker, så finner du noen av de her: Vesker

 

#sy #søm #hobby #veske #mote #fashion #quilt #quilting #patchwork #bag #sew #bag #håndlaget 
#makeup #toalettveske #sminkeveske #håndveske #makeupbag #diy

Sy oppdrag for Jul I Blåfjell

 

Da er jeg ferdig med mitt sy oppdrag for Jul I Blåfjell framført av Bergen Musikkteater. Var kjempegøy å få sy til denne gjengen.

Jeg var jo redd jeg ikke skulle klare det, jeg kjøpte jo min første symaskin for ett år siden, og aldri sydd før det.

Her er noen bilder av skuespillerne.

18 par votter til Jul I Blåfjell som Bergen Musikkteater skal sette opp.
Kan vel trygt si at jeg nå er bittelitt lei av å sy votter, hvertfall for en stund :)

Vottene er sydd i de fargene og antallet som teateret har bestilte.

Har du lyst å sy disse vottene, så finner du mønsteret her: http://lisbethpedersen.blogg.no/1378662368_sy_ull_votter__mnster.html

 

Så var det å sy "vannflasken" Her måtte jeg google bilder for å se hvordan denne flasken skulle se ut. Jeg hadde ingen mønster. Fant noen bilder fra Jul I Blåfjell i Oslo. Da var det bare å begynne og tegne opp og sy.

Her ser du resultatet 

 Så var det veskene til Turte og Krekling. Her hadde jeg heller ikke noe mønster. Bare å prøve seg fram. Hadde jo fått beskjed fra Bergen Musikkteater om hvordan hver enkelt ting skulle se ut.

Her er resultatet av veskene

 

Til Skinntryta har jeg sydd "ryggsekken" som hun bærer saueskinnet inni.Her er mine sy prosjekter samlet, utenom vottene. Nå får jeg komme meg ned til Teateret og levere dette. Håper de er fornøyd. 

 

 

Veske til Turte og KreklingVannflasken til Molte
 


 

, Bergen

En hobby - blogg som vil i hovedsak handle om mine håndsydde vesker. Men da min mann har en 1969 mod Ford Mustang, så vil våre Amcar turer og treff også prege bloggen min. Ønsker du å kjøpe en av mine vesker, så kontakt meg gjerne på mail lisbethpedersen17(alfakrøll)gmail.com eller på facebook: https://www.facebook.com/Veskeklatten Instagram Lisbeth_pede

hits