august 2016

Oppbevaringslommer til bil med Pokemon og superhelter

Oppbevaringslommer for bil med Pokemon og superhelter. 

Dette skulle jeg absolutt hatt når mine barn var små, men da fantes det vel kanskje ikke. Jeg syntes dette var så genialt at jeg bare måtte kjøpe mønsteret å sy en.
Mønster link lenger nede på innleggetDenne inneholder 10 lommer, med plass til meste som barna trenger på en biltur.
På lommene har jeg sydd Pikachu, Pokemonball,Batman, Superman, Captein amerika og Deadpool 

 


For å feste denne til bilsetet så er det øverst er det sydd på en reim som festes rundt nakkestøtten, og nede er det sydd på strikk som trekkes over seteryggen og helt ned. 
Pokemon og superheltene har jeg tegnet og laget selv. En kan selvfølgelig kjøpe ferdige merker å sy på selv. 

For å sy disse som jeg har laget;
Lommen må ha ett lag med vatt mellom forstykket og bakstykket.

Så tegner jeg på vlisofix, OBS MÅ TEGNES SPEILVENT, slik at når du skal snu vlisofixen over til lommen, så kommer det rette veien.

Bildet under; her tegnet jeg rundingen til Batman og så tegnet jeg batman. Dette gjør du enkelt ved å tegne etter et bilde som du skriver ut fra internett. HUSK når du tegner på vlisofix, så MÅ du tegne på den glatte siden avpapiret, den grove/rue skal vende ned på stoffet

Så stryker jeg det over på stoffets VRANGSIDE


Klipper ut delene


Ferdig klippet, dra så av det andre laget med papir. Da henger det igjen et tynt lag med lim på firgurene. 


Legg først den gule delen på ønsket sted, OBS legg delene med rettsiden opp. Sålegger du den svarte delen oppå. Press lett med strykejern. Da limer dette seg fast slik at det er lettere å sy det fast.

Så syr du med dekorsøm rundt både den svarte og den gule delen. Alle deler som er festet med vlisofix MÅ syes fast, limen er kun beregnet for å holde det på plass under søm. Den vil ikke holde det på plass uten søm over tid.
Mønsteret og alle stoffene har jeg kjøpt på Stoff og Stil; Oppbevaringslommer for bil
Stoff og stil har også vatt og vlisofix. 
Vlisofix er super enkelt og genialt. Du kanlage hva enn du ønsker 

 

#veske #skulderveske #mote #fashion #bag #quilt #quilting #diy #søm #hobby 
#sydilla #accessories  #stelleveske #reiseveske #barn #baby #oppbevaring #pokemon #pikachu #pokemonball #batman #superman #capteinamerika #deadpool

, Bergen

En hobby - blogg som vil i hovedsak handle om mine håndsydde vesker. Men da min mann har en 1969 mod Ford Mustang, så vil våre Amcar turer og treff også prege bloggen min. Ønsker du å kjøpe en av mine vesker, så kontakt meg gjerne på mail lisbethpedersen17(alfakrøll)gmail.com eller på facebook: https://www.facebook.com/Veskeklatten Instagram Lisbeth_pede

hits