Hage

Is-lykt

 

Etter å ha sett andre bloggere lage disse is-lyktene, så ville jeg også prøve. Det er så mange flotte is-lykter, men jeg lagde av det jeg hadde i huset. 

 
Jeg har brukt kristorn og stjerner fra pynten som var på juleblomstene. 

La dette oppi en folie eske, helte vann halvveis opp og satte dette ut i kulden. Når det hadde stivnet til is, så fylte jeg på litt til med vann. Dette for at pynten som ligger oppi flyter opp på toppen. 

 

På facebook siden min så legger jeg ut mine håndsydde vesker for salg,
og deler noen av mine egne mønstre og litt forskjellig diy: Veskeklatten

Veskene på bildene under finner du på Veskeklatten

    

#hus #hjem #interiør #interior #eksteriør #hage #lys #islykt #vinter 

Prøver å finne en løsning på nedsiden av hagen

Dette er hagen på nedsiden av huset vårt. Bildet har jeg tatt fra den ene terrassen vår som kommer ut fra stuen. Terrassen er på ca 40 kvadrat og ligger oppå garasjen.

Hagen på denne siden av huset er blitt et glemt kapittel, men nå vil jeg gjøre noe så snart det våres og telen forsvinner i jorden. Jeg har ingen grønne fingre så har ikke peiling på planter og busker.
En ting er sikkert, de trærne skal vekk. Gjerdet i bakgrunnen er nødt å stå, her er det gjerdeplikt pga sauene til naboen.

Vi er litt omringet av sauer og hester. Sent på kvelden kan det dukke opp hjort like utenfor gjerdet, og en rev kommer løpende i ny og ne.

Når vi til våren fjerner disse trærne, hva kan jeg erstatte de med? Noe vil vi ha der, eller blir det så åpnet ut på naboen sin mark.
Innemellom trærne ligger septiktanken nedgravd, men lokket vises og jeg vil ha noe rundt lokket så ikke det blir noen naturlig "leke-fri" område.

 Når vi skal sette ned noe der må det tåle et fuktig litt myrete område og som har sprengkulde om vinteren, sammenlignet med Åsane bydel.
Noen fine små busker av en eller annen sort, jeg har ikke peiling.

Tidligere har vi utenfor lekehytten hatt volleyball nett og stor trampoline. men nå er alle våre 3 blitt ungdommer og alle "lekene" er fjernet. Da ble marken litt tom. Hagen er på ca 950 kvadrat, mer enn nok å gripe fatt på.

 

Her er oppsiden av huset, hoved inngangen.
Her blir det herlig når det våres og vi kan plukke Liljekonvaller. De vokser vilt utenfor inngangspartiet til huset vårt.

 Dette bilde har jeg tatt fra en av våre terrasser på oppsiden av huset. Her har vi en terrasse på hver side av hovedinngangen. Hver terrasse her er på ca 26 kvadrat, hihi så vi kan flytte oss etter solen :)

Utmarken som er utenfor porten vår her, den fylles opp med vilt voksende Liljekonvaller. Det gjør seg med en liten sommerbukett med Liljekonvaller, kjempeflotte blomster.

Inngangsiden av huset her trengs ikke å gjøre noe mere med, den er vi ferdig med. Ser ikke sånn ut på dette bilde, ligner jo bare en utmark :)

Men hva skal jeg finne på å gjøre på nedsiden av huset, som øverste bilde viser?

Ha en strålende dag :)

 

 

, Bergen

En hobby - blogg som vil i hovedsak handle om mine håndsydde vesker. Men da min mann har en 1969 mod Ford Mustang, så vil våre Amcar turer og treff også prege bloggen min. Ønsker du å kjøpe en av mine vesker, så kontakt meg gjerne på mail lisbethpedersen17(alfakrøll)gmail.com eller på facebook: https://www.facebook.com/Veskeklatten Instagram Lisbeth_pede

hits